adiah misteri!


assalamualaikum..ape khabar semua..lama sangat rase tak sentuh blog nie..tak hapdet..haih..maklumlah busy..aku da balik hostel so da takde peluang nak masak2 kat dapur tuh heheh..lagi pon sekarang nie tgh busy..aku balik awal sbb byk hal nak kene uruskan..sekarang nie kat hostel ade freshie january intake tgh orentasi..so lagi la bz..bz sikit je..


haaaa..harini besok lusa tulat aku tak bz..semalam pon tak.so dok bilik jela..hari jumaat sabtu ahad mungkin busy balik sebab student lame nak daftar masuk hostel..ok la mcm nie..aku KETUA aras so bz la skit kne setelkan ape yang patut heheh..


hari tuh aku ade wat entry pasal anniversary kan..haaa aku TAK celebrate lagi..ats sebab2 tertentu..tapi aku da dapat present ngeheheh..so sweet taw! haih..bulu2 gebus! auch!! suke nyeeee!!! tambah lagi la koleksi bear bear aku..ahhaha..gedix sungguh aku! aku terharu sgt2..sebab semalam tetibe dye bg..padahal da byk hari gado..kau2 punye gado huhuhu..ade lagy adiah dye bg tapi xleyh nk bg taw..rahsia umh tangga cewah!! poyo kan!! hadiah tuh sgt bernilai..so nanti org ckp menunjuk pulak kan kan kan..ape2 pon kami masih buntu nak crik tempat yg special nak celebrate anniversary yang ke setahun 1 bulan..tgk da sampai 1 bulan plak terlebih..rase da mcm lame sgt..tapi tak pe..bg kami hari2 anniversary..sweet gitu kan!
penaja new teddy bear heheh..aku taw nie beli kat JUSCO bandaraya melaka..kan kan kan!
say hello to new friends! very nice for me..different colour la..lepas nie kasi colour purpel pulak ek hehehehehehe..
those came from PAPA COMEL!! semuanye untuk di peluk..dia taw aku suke pelok2 bende gini..nanti da kawen aku pelok dia pulak miahahahhaa..gatai!
baru la seronok tido ade KAWAN kan!!..good MORNING hahahhaaa..jangan  nakal2 taw! nanti kalo nakal duduk la dalam lemari baju tuh heheheh..

ape ape pon,thankz a lot my dear PAPA COMEL!! setiap bende yang dtg dari papa ma terima dengan hati yang terbuka dan ma hargai sesangat thx pa!!! semoga hubungan ini diberkati dan berkekalan dunia akhirat!!! amin..cecepat la carik duet ekekekkekek..ma dalam tabung da ade limapuluh hengget..cukup la sewa bunga2 pelamin 3 kuntum hehhehehe...






3 comments:

  1. hehehehe...comey kan...
    ade gak kwn bear bezday 2...
    bear ma dlm keta pa je xde kwn lagi :(

    ReplyDelete