asik tukar aje!



assalamualaikum..selamat hari rabu! oyeah!!! hahaha..kalu dulu mase skolah slalu la bilang hari..kalo da tibe hari rabu rase lega sangat2..sebab ape??sebab hari rabu adalah hari yang berada di tengah2 dari isnin sampai jumaat heheh..lepas tuh sabtu ahad leyh tido bangun lewat! gitu la aku mase zaman sekolah dolu2 hahaha..

TAPi harini hari rabu yang special sebab nye harini besday DATO' SITI NURHALIZA dan juga ade besday member aku mase skolah dulu..hepy besday both of you! jap jap!! bajet dato ct taw la kan yang aku wish..ah! ape2 jela..kalo sesiape terbace jgn marah naaa hahahha..

ok la sempena kebosanan aku yang da ke jutaan kalinye, aku nak hapdet skit pasal activity aku! mcm biase la kalo aku tak masak aku edyt edyt ape yang patut hehehe..so sebab tuh la ade je org inbox aku ckp "ko ni asik tuko header je" erk..terkesima jap. aku ckp la "aku BOSAN" suke hati aku la heheheh..*versi manje* hohoho..ok la mls nk pot pet pot pet..nie jela hasil aku untuk sekelian kali nye hihihi..memang hodoh! yaaaa..aku memang tiada bakat mcm org2 yang pro..TAPI aku cube usaha..

nie HEADER aku yang paling latest segar dari ladang! aku buat malam tadi  dek kebosanan tahap dewa yang memuncak hahaha..simple kan????ok simple itu aku..aku kan suke sesimple nie..sebabkan simple la aku pegi kls kai selipar sampai kene marah!..ops! itu bukan simple..itu SELEKEH!

yang nie pon aku buat malam tadi..bajet watermark la kan..haih..yang nie pasal tak de idea tapi tgn gatal tak leyh dok diam nak tekan sane sinie jugak..so inie jela HASIL nya

yang juga malam tadi..yang nie hasil tolak tambah header yang aku pakai sekarang nie hehehe..

watermark nie plak, aku buat kat cousin aku.aku sje bg dye pakai.habistuh setiap kali picture dye tulis panjang2 name dia..so aku buatkan yang ni..nah! tempek je..kan senang..ya memang hodoh sebab aku tak de idea..aku ckp kat dye kalo nak cecantik sile request dan bg idea ikut citerasa..but so far dye still guna yang ini..THX!! bangga kejap hihihi..

kalau perasan dan perasaan, ini la header yang aku guna before bertukar ke header yang sedia ade..aku rase aku pakai yang nie pon tak sampei dua bulan heheh..mahap ye...

yang nie plak kesinambungan tolak tambah yang atas heheh..pakai 5 minit je..lepas tuh tukar! kahakahakahak..

ini aku buat mase cuty sem hari tu..mase yang aku off day masak tuh heeee..ini kes bosan jugak! ini cobaan pertama buat calendar sendiri..lepas nie nak buat lagi kalo ade kalapangan..sbb nak buat nie hadoi! kene teliti! naik nyampah pon ade..sebab nye..makan tyme mase nak asingkan date2 tuh! kalo da siap ade yang transparent senang ckit..

yang ni antare header yang paling bertahan lame di blog nie..makan mase lebeyh 4 bulan pakai yang nie..tahniah! haha!

ini pulak antare header yang mula2 mase aku belajar nak buat header dolu2 hehhe..memang hodoh pon kan!


ok la cukup sampai disini..nanti ade mase aku apdet lagi pasal edyt mengedit nie.ye memang hobi aku..aku penah masuk contest anjuran fakulti aku.contest tuh topic bebas as long as theme dye LOVE so aku nie tak suke yang serabut2 lepas tuh plak aku buat sesimple yang boleyh dan hantar! hantar lambat plak tuh lagi bape minit nak tarikh tutup! aku pon buat tawakal jela asalkan aku masuk contest! nak tengok???

.
.
.
.
.
tadaaaa!! inie lah dye..tup2 dapat JOHAN oke!! bangga gile! dapat la piala kace..tapi sayang bukan aku yg naik pentas g amik..kawan aku yang amik kan..sebab nye aku tak pegi majlis penutup sebabnye aku pon tak taw aku menang hahaha..kalo aku pegi sure aku pakai baju maveles gitu! aku pon terharu gila la leyh menang,..aku pon tak taw la ASPEK mane yang leyh buat aku JOHAN hahah..

7 comments:

  1. hihihihi xpe...bia je org ckp pe.janji adik bnyk idea kreatif serlahkan bakat keep it up keyh chaiyok XD

    ReplyDelete
  2. @Azhafizah[フィザ]

    mane ade idea fiza..cikai2 je nie..fiza lg byk..<3

    ReplyDelete
  3. amboi2...bukan main lg ek..
    da x memasak lg ke..hahahah
    bagus2 ..makin lame makin kreatif buah hati papa nih kan..hikhikhik..
    gud job my dear <3

    ReplyDelete