Contest : "Makanan Kegemaranku" by Cik Kia



kalau nk join tekan sini kalau nk tekan makanan tuh tekan la tp jangan sampai penyek.

Syarat-syarat penyertaan senang je :

1. Follow blog Cik Kia .
sebab senang nak tau update pasal contest ni kan ;)

2.Letak Header dekat atas ni dalam entri

3. Title entri korang haruslah bertajuk
Contest : "Makanan Kegemaranku" by Cik Kia

3. Tulis Nama Makanan Kegemaran korang dan
kenapa itu menjadi makanan kegemaran korang?
kasi jawapan pendek je :)
*UPDATE*

4. Tag 4 orang kawan-kawan korang (pastikan yg diorang tahu
diorang di-tag ya) ;)

5. Tinggalkan link korang dalam ruangan komen

6.Tarikh tutup adalah 6 Ogos 2011


Senang kan ?



okay,nak tahu hadiah ape ? cik kia tukarkan hadiah contest ni sebab lebih menyenangkan
korang hihi


Tempat Pertama
TOPUP : RM 30


Tempat Kedua
TOPUP : RM20


Tempat Ketiga
TOPUP : RM10



Selamat Mencuba ! Dan selamat menyambut ramadhan yang bakal tiba !
Sesiapa yang nak join contest ni sangatlah dialukan ;)


ok abis bab syrat nie TURN aku plak..



nie la makanan kegemaran aku! mestii semua taw kan ape nie??ape lagi..LAKSA la..mesti ckp..laa laksa je ke yg ko minat..eh xpe la nme pon kegeramaran..aku minat laksa sbb laksa ni senang nk dpt.hari2 boleyh beli..lagi senang nk dpt lagi senang aku nk mkn hiiihi.lps tuh plak laksa nie murah..lagi murah laksa nie lagy byk aku bli huhu..so berbaloi la kan laksa nie jd kegemaran aku..klo kite gemar sesuatu tuh mesti kite nk mkn selalu kan??so laksa la jd pilihan aku..hihihi..aroma terapi laksa nie buat aku tangkap leleyh..grr..sedap nye..
tgk la pic nie..bertapa aku excited nye mkn laksa..tamak plak tuh big bowl hihihi..nie la bukti aku minat laksa..xkesah la laksa ape asalkan name dye LAKSA..bukan man laksa ok..this is best broooo

haaa aku nk tag...spe ek..hmm : kak bui

sekian....good luck

5 comments:

  1. bukan hang memang kuat melantak ape2 je ke ? HAHA

    ReplyDelete
  2. uit..sedapp!eh adam pon dah tag fiza..ni fiza nk tag sape pulak :(

    ReplyDelete
  3. hi,thankssss sebab sudi join contest yg cik kia buat ye ;)

    ReplyDelete